Baner
Sarajevo, ZETRA 4 Dana

Evropski i svjetski brendovi na sajmu namještaja u Zetri

Radno vrijeme sajma:


Četvrtak-Subota

10:30 - 20:00

Nedjelja

10:30 - 17:00


Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ će se održati u Sarajevu, od 11. - 14. Aprila 2019. godine u Olimpijskom kompleksu ZETRA na prostoru od 10.000m2 u dvije sajamske hale.

Sarajevo4walls

Na najvećem Međunarodnom sajmu namještaja „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji namještaja.

Sarajevo4walls

Sajam je u 2019. godini ostvario značajan iskorak i to u dva pravca: U pravcu povećanja sajamskih kapaciteta na 10.000m2 i tako postao najveća i najznačajnija manifestacija specijalizovana za namještaj i prateću industriju u BiH te u pravcu programskog djelovanja organizacijom B2B i B2C poslovnih sastanaka izlagača sa potencijalnim kupcima iz BiH, regiona i Europe.

Veliko interesovanje za izlaganje vlada od strane izlagača iz Europe. Neka od najznačajnijih domaćih i stranih imena koja se pojavljuju na sajmu 2019 godine su: KARE design, Standard furniture factory, Natuzzi, Inside, Domavija, Enza Home, Globo i mnogi drugi.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Europe ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Belgije, Turske, Njemačke, Norveške i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine.

Na sajmu se kao učesnici vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet Sajma „SARAJEVO4WALLS“ ali dolaze i nove kompanije što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.

Veliki događaj za sve učesnike na sajmu jeste i dodjela sajamskih nagrada i to u četiri kategorije koje dodjeljuje renomirana komisija. Nagrade su u kategorijama:

  1. Nagrada za najinovativniji komad namještaja,
  2. Nagrada za najbolji dizajn komadnog namještaja,
  3. Nagrada za najbolju prezentaciju i estetski izgled izlagačkog prostora i
  4. Nagrada za najbolji proizvod na sajmu.
Sarajevo4walls

Na sajmu su planirane i dodatne sajamske aktivnosti i to u trajanju od dva dana.

Organizatori sajma „SARAJEVO4WALLS“ nastavljaju sa humanitarnim radom te će se i ove godine prodavati ulaznice za sajam po promotivnim cijenama od 2,00 KM od kojih se sredstva namjenjena za potrebe pomoći pravljenja „RODITELJSKE KUĆE“ – kuća za boravak djece oboljele od karcinoma i njihovih roditelja nakon primljenih terapija u Tuzli ali i za rad TV emisije „ISPUNI MI ŽELJU“ koja pruža pomoć ugroženoj populaciji u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 11.04. do 14.04.2019. godine na ZETRI i da pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te da ostvare kupovinu na popustima od 5% do 50% te da učestvuju u humanitarnom radu zajedno organizatorima ovog sajma.

Vidimo se na ZETRI od 11.04. – 14.04.2019.godine.!